Nataša Janjić, 37-godišnja glumica, na svom je Instagram profilu objavila kako izgleda u kupaćem kostimu samo četiri mjeseca nakon porođaja. Splićanka se trenutno nalazi na odmoru na našoj obali, a na fotografiji je prikazana u crnom jednodjelnom badiću, s pareom oko struka. Uz fotografiju je samo napisala: 'Život krade, more vrati!'

Glumicu je fotografirao suprug, liječnik Nenad Medančić, upravo u trenutku kada ju je zapljusnuo val. Fotografija je izazvala obilje pozitivnih reakcija pa su glumicu u komentarima nazvali 'morskom vilom', pohvalili su i fotografiju, i njezino tijelo i supruga. Natašini fanovi naprosto su ostali očarani fotografijom, a mnogo je njih prizor glumice u plićaku nazvala 'čarobnom fantazijom'.

Sreća koja naprosto zrači iz talentirane glumice, svoje uporište ima u ljubavi koju je Nataša napokon našla. Ona i suprug svoje prvo dijete, sina Tonija, oduševljeno su dočekali u veljači ove godine. Glumica i ortoped zajedno su već drugu godinu, a upoznali su ih zajednički prijatelji - voditeljica Marijana Batinić i njen suprug Matej Pašalić. Svoju ljubav su što je duže bilo moguće pokušavali sakriti od javnosti i medijia, kako bi što više uživali u prvim trenucima svoje ljubavne priče.