Glumica Nataša Janjić 19. veljače rodila je svog prvog sinčića, a njezin odabranik Nenad Mednčić i ona, svojem su jedincu odbrali ime Toni. Otkako su sretni roditelji prvi put ugledali svog Tonija njihovoj sreći nema kraja te ova mala obitelj doista živi svoju bajku. Koliko se sretna i zaljubljena u svoje najdraže muškarce Nataša je pokazala i posljednjim fotografijama koje je podijelila na Instagram storiju.

Naime, sretna obitelj odlučila je Zagreb zamijeniti Dubrovnik, gdje uživaju punim plućima. Od tamo je splitska glumica podijelila fotografiju na kojoj na Nenad u naručju drži njihovog prvijenca, a iako je Nataša emotikonom srca sakrila lice mališana, ova je fotografija potpuno raznježila njezine fanove.

Podsjetimo, ljubav naše proslavljene glumice i njezinog odabranika počela je prošlog proljeća, kada su se 36-godišnja Nataša i Nenad zaljubili, a početkom rujna lijepa Splićanka ispričala je za Story kako je počela njihova ljubavna priča.

'Spojili su nas zajednički prijatelji, supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić. Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, baš kao što sam i ja Marijanina. Nevjerojatno je što se nas dvoje nikada nismo sreli u istom društvu svih ovih godina. Kako smo im oboje doista bliski i kućni prijatelji i jako nas dobro poznaju, željeli su nas upoznati jer su bili sigurni da smo stvoreni jedno za drugo', otkrila je Nataša koja se za Nenada udala daleko od očiju javnosti krajem prosinca prošle godine, nedugo prije dolaska njihovog prvog djeteta.