'Osjećaj se ne može opisati riječima. Suprug je bio uz mene cijelo vrijeme i oboje smo plakali od ganuća kada smo čuli prvi plač našeg mališana. Ne možemo ga se nagledati i povjerovati tom čudu prirode', ekskluzivno nam je povjerila glumica Nataša Janjić koja je u ponedjeljak u jutarnjim satima napustila zagrebačko Rodilište i polikliniku Podobnik, gdje je 19. veljače rodila sina Tonija. 

Po njih je stigao njezin suprug, specijalist ortopedije Nenad Medančić, koji joj nije bio podrška samo na porođaju nego i u trudnoći. Iako je željela roditi prirodnim putem, članica ansambla zagrebačkog kazališta Gavella naposljetku je sina na svijet donijela carskim rezom, ali i ona i beba osjećaju se odlično. Osobito sada kada su svi troje stigli kući, u novi zagrebački dom koji je brižno uređivali posljednjih nekoliko mjeseci kako bi sve bilo spremno za dolazak Tonija, mališana čije su ime zajedno odabrali. 

'Do posljednjeg trenutka nismo se mogli odlučiti za ime, imali smo nekoliko opcija i tek kada smo ga ugledali, gotovo u istom trenutku rekli smo,Toni', objasnila nam je uspješna umjetnica koja je za svoja glumačka postignuća dobila brojna priznanja. No sve je to sada ostalo u sjeni posljednje životne nagrade, njezina prvog djeteta. 

'Iako znam da je majčinstvo najteži posao na svijetu i da nas čeka još puno izazova, radujem im se kao ničemu u životu. Ništa ljepše i veće od ovog, ništa što sam doživjela dosad, a doživjela sam toliko predivnih stvari i događaja, ne može se mjeriti s ovim osjećajem, biti mama mom čedu. I to zaista ne znaš dok to ne doživiš. Zahvalna sam do neba na ovoj sreći i ljubavi koju osjećam', za kraj nam je rekla 37-godišnja Splićanka čija je privatna bajka počela na proljeće 2017. godine. 

Upravo se tada zaljubila u liječnika iz Pazina s kojim su je upoznali zajednički prijatelji, voditeljica Marijana Batinić i njezin suprug Matej Pašalić. 

'Nenad je njegov dugogodišnji najbolji prijatelj, baš kao što sam i ja Marijanina. I nevjerojatno je da se nas dvoje nikad nismo sreli u istom društvu sve ove godine. Kako smo im oboje doista bliski i kućni prijatelji i oboje nas jako dobro poznaju, želja im je bila da nas spoje jer su bili sigurni da smo stvoreni jedno za drugo', ispričala nam je jednom prilikom Nataša. 

I bili su u pravu, odmah su se svidjeli jedno drugome i brzo su počeli vezu. Zajedničko vrijeme najčešće su provodili izvan granica Hrvatske, u Rimu, Barceloni i Portugalu, ali i na Jadranu. 

'Htjeli smo biti sami, upoznavati se opušteno bez vanjskih utjecaja i pogleda. Pritisak javnosti svih ovih godina bio mi je uistinu pretežak, a Nenad nije javna osoba i priroda njegova posla ozbiljnija je od mog pa smo htjeli zaštititi svoju privatnost. Zaista je lijepo i jedino ispravno kad je intimni život izvan javne sfere', objasnila nam je tada jedna od najuspješnijih domaćih glumica koja je na ljeto prošle godine otkrila da čeka prvo dijete. 

'Prava ljubav jako je neobična pojava, teško ju je opisati riječima, ali svakako ne počiva na onom mitu da boli. Ljubav ne boli, a nas dvoje to smo odmah shvatili i odlučili da želimo zasnovati obitelj. Trudnoća nas nije iznenadila. A koliko god da sam o tome slušala od prijateljica i s njima sve proživljavala, nisam mogla zaista zamisliti taj osjećaj. Malo je reći da je to neopisiva sreća, ali istodobno i strah od neizvjesnosti i odgovornosti. Počelo je najljepše razdoblje u mom životu i silno se veselim roditeljstvu', poručila je. 

Potkraj prošle godine par je izmijenio bračne zavjete, a sada će zajedno prvi put iskusiti i sve čari obiteljskog života.