Splitska glumica, 37-godišnja Nataša Janjić, otvorila je dušu u intervjuu za Glas Slavonije. Trenutno, ova novopečena majka, uživa u braku i roditeljstvu. Prisjetila se i vremena kada je ona bila dijete. 'Bila sam živo, zaigrano, znatiželjno, temperamentno i multitalentirano dijete, a u glumi su se ti moji talenti najviše osjećali kod kuće. Kada bih glumila, kada nisam bila ja, paradoksalno, bila sam najbliže sebi', opisala je početak svoje najveće ljubavi. 

'Ako se dobro sjećam, Sharon Stone jednom je davno rekla da je ljubav rijeka s tri pritoka: seks, razumijevanje i poštovanje. Kad razina jednoga od pritoka opadne, rijeka će presušitvi', tajna je za dobar brak Nataše i njenog izabranika, Nenada Medančića. Podsjetimo, ljubav naše proslavljene glumice i njezinog odabranika počela je prošlog proljeća, kada su se 37-godišnja Nataša i Nenad zaljubili. 

Splitska glumica, otkrila je i da sanja 'o životu življenom punim plućima, koji neće ostaviti mjesta žaljenju zbog neganjanja svojih snova jednom kada dođe vrijeme za njegovo napuštanje'. Uz opušten i miran život, Nataša se nada da će u ovaj jedan život koji imamo, stati sve o čemu je ikada i mogla sanjati. 'Od onih posve intimnih poput protezanja mirisa ljubavi, s kojom se svako jutro budim na vječnost, do onih općenitih o boljem svijetu, svijetu bez granica u kojem se ljudi ne će dijeliti na bijele i obojene, žene i privilegirane, pedere i normalne, bogate i stoku, naše i cigane, nego samo na ljude i neljude', zaključila je. 

U razgovoru je i otkrila što se još nikada nije usudila. 'Nisam se usudila uzeti predah od posla i svakodnevice na nekoliko mjeseci i krenuti na veliko putovanje oko svijeta svim njegovim stranputicama, zabijenim šarmantnim kutcima, njegovim različitim okusima i mirisima, a sve s jako malo prtljage u koju ne bih spakirala silna očekivanja drugih od mene, a ni svoja od sebe same', istaknula je.