Story radio
Početna Celebrity 6615 prikaza 12. listopada 2018.

Nataši Janjić napokon se vidi trudnički trbuščić

Sprema se za svoju najvažniju ulogu

Nataša Janjić, koja je za Story nedavno otkrila kako je sretno zaljubljena i čeka svoju prvu bebu s liječnikom Nenadom Medančićem, naprosto blista. Povjerila nam je kako se osjeća, ima li trudničkih želja, ima li što za odjenuti i je li počela kupovati stvari za bebicu.

'U drugom sam tromjesječju i puna sam energije. Ovo stvarno je najljepše razdoblje trudnoće, ne pričaju ljudi bez veze. Sve sam veća ali odlično se osjećam i poletna sam, što je najvažnije. Nemam nikakvih trudničkih želja, ne jedu mi se kiseli krastavci, svi me to pitaju', rekla je uz smijeh te dodala da joj je i malo čudno da ne žudi baš za ni jednim jelom.  Ne muči muku ni s natečenosti. 'Nemam još tih problema, kažu da tegobe dolaze poslije', dodaje.

Ipak, i ona je suočena s tipično ženskim problemom, a to je da ujutro stoji pred ormarom i nema što za obući. 'Frustrira me da ne stajem u odjeću od prije, ali to je tako, to je kratak period. Nekako se prilagođavam,kamufliram se, izvlačim nešto od prije što sam nosila što je šire, a priuštim si i neki novi komad koji je isto malo komotniji', kaže.

Još joj je rano s kupovanjem robe i potrepština za bebu. 'Ma još mi je nekako rano, imam još dosta pred sobom pa ću to sve obaviti u zadnjih mjesec-dva', dodala je Nataša, koja je jučer u društvu Mare Bratoš, Petre Kurtele, Mirjane Mikulec, Ivice i Dragane Propadalo, Saše Šekoranje i brojnih drugih, uživala u ugodnoj atmosferi i zanimljivim programom na svečanom otvorenju trgovine Staklarna Rogaška.

 

 | Author:

 

 

Komentari