Nataša Janjić, koja je za Story nedavno otkrila kako je sretno zaljubljena i čeka svoju prvu bebu s liječnikom Nenadom Medančićem, naprosto blista. Povjerila nam je kako se osjeća, ima li trudničkih želja, ima li što za odjenuti i je li počela kupovati stvari za bebicu.

'U drugom sam tromjesječju i puna sam energije. Ovo stvarno je najljepše razdoblje trudnoće, ne pričaju ljudi bez veze. Sve sam veća ali odlično se osjećam i poletna sam, što je najvažnije. Nemam nikakvih trudničkih želja, ne jedu mi se kiseli krastavci, svi me to pitaju', rekla je uz smijeh te dodala da joj je i malo čudno da ne žudi baš za ni jednim jelom.  Ne muči muku ni s natečenosti. 'Nemam još tih problema, kažu da tegobe dolaze poslije', dodaje.

Ipak, i ona je suočena s tipično ženskim problemom, a to je da ujutro stoji pred ormarom i nema što za obući. 'Frustrira me da ne stajem u odjeću od prije, ali to je tako, to je kratak period. Nekako se prilagođavam,kamufliram se, izvlačim nešto od prije što sam nosila što je šire, a priuštim si i neki novi komad koji je isto malo komotniji', kaže.

Još joj je rano s kupovanjem robe i potrepština za bebu. 'Ma još mi je nekako rano, imam još dosta pred sobom pa ću to sve obaviti u zadnjih mjesec-dva', dodala je Nataša, koja je jučer u društvu Mare Bratoš, Petre Kurtele, Mirjane Mikulec, Ivice i Dragane Propadalo, Saše Šekoranje i brojnih drugih, uživala u ugodnoj atmosferi i zanimljivim programom na svečanom otvorenju trgovine Staklarna Rogaška.