Story navijački paket, u kojem osim magazina Story dobivate i jednu od dvije specijalno za ovu prigodu rađene majice, jednog od najkreativnijih hrvatskih dizajnera Juraja Zigmana. U prodaji potražite dvije varijante bijele, pamučne majice s printom u četiri različite veličine.

Navijajmo za naše uz Story Babuška majicu by Zigman
Story 

Zaštitno lice kampanje je Jelena Žnidarić poznatija kao Zsa Zsa, mlada hrvatska pop pjevačica, koja se nada da će hrvatskoj reprezentaciji donijeti sreću navijajući u majici Story by Zigman.

Ograničen broj Story majica by ZIGMAN možete kupiti samo u paketu sa Story magazinom od 13. lipnja za 59,90 HRK.

Brojne domaće trendseterice već su nabavile svoj primjerak koji ih je apsolutno oduševio, a svaka od njih uklopit će ju u svoj modni stil.

Tako je i glumica i dizajnerica Katarina baban ponosno pozirala sa svojom navijačkom majicom Story by Zigman te nam odala svoj stav prema nogometu. 'Naravno da ću pratiti. U potpunosti se prepustim tom navijačkom ludilu, jer, budimo iskreni, vrlo ga je teško mimoići i izbjegavati. Tako da sam odlučila da se nema smisla boriti, nego se jednostavno prepustiti nogometnom zanosu, i pri tome se dobro zabaviti sa svojim društviom prateći brojne utakmice', rekla je Katarina za Story.hr.

Glumica Natalija Đorđević oduševljena je Zigman navijačkom majicom. 'Sada, kad sam potpuno spremna za navijanje, naprosti jedva čekam kada će Svjetsko prvenstvo napokon početi', rekla je za Story.hr.