Srpski mediji već tjednima ne prestaju iznositi detalja skandala u kojem se Jelenu Karleušu optužuje da je prevarila supruga s bosanskohercegovačkim reprezentativcem Ognjenom Vranješom, a neki od posljednjih natpisa tvrde da je to činila u obiteljskom domu u prisustvu kćeri. Pjevačici je cijela ova situacija jako teško pala, pa je nakon živčanog sloma otišla kod supruga u Kinu, a jučer su zajedno proslavili i njegov rođendan.

Ipak, ovaj se skandal ne prestaje stišavati, a mladi Ognjen Vranješ počeo je Karleušu javno provocirati. Naime, na suprugov se rođendan pjevačica nekoliko puta oglasila na Instagramu, a u jednoj od objava pokazala je kako se opušta kod kuće te u trenirci na zvjezdice i tenisicama podignutih i prekriženih nogu, uživa u pogledu na grad.

To ne bi bilo ništa čudno da Ognjen Vranješ danas nije objavio fotografiju u gotovo identičnoj pozi kao Jelena, što su srpski mediji odmah protumačili kao provokaciju.

Inače, Vranješ je u javnom obraćanju u pismu istaknuo kako su sve sporne fotografije, prepiske i snimke 'proizvod' dvogodišnje tajne veze sa pjevačicom.

'Dok su bili u vezi, Jelena i Ognjen su često razmjenjivali škakljive snimke i fotografije. S obzirom na to su živjeli u različitim državama i da nisu mogli često da se viđaju, morali su nekako održavati uzavrelu strast koja je između njih buktala. Jednom prilikom, kada ga je posjetila u Ateni dok je on igrao za grčki AEK, zajedno su se snimili tijekom seksa. To je bilo u kolovozu 2017. godine. Tada je nastao jedan od najboljih kućnih filmova za odrasle, to vam tvrdim', ispričao je izvor blizak bosanskom reprezentativcu za Kurir.