Srpska pjevačica Seka Aleksić, nakon što je već jednom uz pomoć umjetne oplodnje dobila sina Jakova, sada želi još jedno dijete i čini sve kako bi ga dobila. 

Za srpski Glossy, izvor je otkrio kako Seka Aleksić nema ništa protiv umjetne oplodnje i drugi put. 'Naprotiv. Rado govori o tome i savjetuje druge žene da nikada ne odustaju, nego da daju sve od sebe i pronađu pravog liječnika koji će im pomoći da se ostvare u ulozi roditelja. Seka je prvi put uspjela jer je slušala svog liječnika iz Beča, a tvrdi da joj je jako pomogla i molitva. Sada je došlo vrijeme da ponovno prođe kroz cijeli proces i spremna je jer uživa u ulozi majke', kaže izvor i otkriva kako je pjevačica već napravila sve pripreme za umjetnu oplodnju, te da je samo pitanje vremena kada će joj liječnici priopćiti lijepe vijesti. 

'Seka je obavila cijeli pregled. Hvala Bogu, sve je u redu i sada čeka trenutak da se završi sam proces umjetne oplodnje. Ona bi voljela dobiti djevojčicu, ali najvažnije joj je da dijete bude živo i zdravo', rekao je izvor. 

Podsjetimo, Seka Aleksić je svojevremeno otvoreno pričala o umjetnoj oplodnji i želji da ona i suprug Veljko Piljikić imaju još djece. 'Poznato je da proces umjetne oplodnje nije brz, a suprug i ja bismo se voljeli opet ostvariti kao roditelji. Uz Jakova smo shvatili da su najveće bogatstvo čovjeka potomci, Bogu hvala što nam je to darovao. Uz medicinske stručnjake i moju liječnicu, iskreno se nadamo da ćemo uspjeti ponovno. Željeli bismo što više djece i da nije velika razlika između njih', izjavila je jednom prilikom pjevačica za Glossy.