Zadnjih dana obožavatelje je uzdrmala vijest o razvodu pjevačice Miley Cyrus i glumca Liama Hemswortha. Povodom toga kratko se oglasio Mileyjin glasnogovornik, koji je istaknuo kako se oboje trebaju posvetiti sebi i svojim karijerama. No, tu je ipak bila riječ o trećoj osobi jer Miley je uočena, kako ljubi 30-godišnju blogericu Kaitlynn Carter. Na kraju se, ipak odlučio oglastiti  i 29-godišnji glumac.

Za Daily Mail Australia, Liam je rekao kako ne želi o tome pričati te da nitko ne razumije kako je to. No, nije se jedino putem medija oglasio, naime glumac je na Instagram profilu objavio fotografiju zalaska sunca, te napisao opis koji je posvetio 26-godišnjoj pjevačici. 'Bok svima, samo sam želio kratko reći da smo se Miley i ja nedavno rastali i da joj želim zdravlje i sreću u budućnosti. Ovo je osobna stvar za oboje. Ljubav i mir', kazao je Liam.

Liam zadnjih nekoliko dana provodi u Australiji gdje provodi vrijeme sa starijim bratom Chrisom, njegovom suprugom Else Pataky i nećakom. Sudeći prema fotografijama, Liam se ne osjeća baš najbolje i izgleda dosta tužno, a tuge se pokušava riješiti surfajući. Podsjetimo, Miley i Liam su se upoznali 2010. godine na snimanju filma 'The Last Song'. Par je službeno prohodao tijekom filma, a zaručili su se dvije godine kasnije, a vjenčanje je održano u prosincu prošle godine.