Vanda Winter u sretnom je braku sa suprugom Ivanom Parlovom od 2015. godine, a zaljubljeni par jučer je obilježio treću godišnjicu braka. Iako su oboje ljubitelji dobre zabave i slavlja važnih trenutaka, ovaj najintimniji glumica i pjevačica i njezin odabranik obilježili su na poseban način.

'Mi zapravo slavimo tijekom cijele godine pa nemamo potrebu za nekakvim posebnim ili velikim proslavama i obilježavanjima. Imamo svoje interne načine na koje si iskazujemo ljubav kroz cijelo vrijeme', ispričala je Vanda za Story.hr koja se povodom treće godišnjice prisjetila velikog dana objavivši fotografiju s vjenčanja na Instagramu. Riđokosa zvijezda uz fotografiju je istaknula kako je u posljednje četiri godine, koliko ljubi svog odabranika, sretnija nego ikada.

Iako parovi povodom slavlja godišnjice najčešće imaju praksu 'bježati' u dvoje i posvetiti se samo sebi, Vanda i Ivan to ne bi mogli tako lako učiniti. 'Oboje smo prilično zaposleni. Kako je sada vrijeme Adventa, imam nastupe gotovo svaku večer pa zbog toga ne stignem puno vremena provoditi kod kuće. Suprug također dosta radi, ali si svakodnevno međusobno iskazujemo pažnju na svoj način', priznala je Vanda.

Simpatični par je prošle godine u travnju svom domu pridružio i prvog sina, malenog Fabijana, a oboje se dobro snalaze s tim slatkim 'mukama' i izazovima koje donosi dolazak prvog dijeta u obitelj. 'U potpunosti smo posvećeni Fabijanu i zaista uživamo u tome', s osmijehom je istaknula 34-godišnjakinja.

Foto: Instagram, arhiva Story.hr