Početna Celebrity 3 prikaza 11. listopada 2017.

NEĆETE VJEROVATI zašto će prekinuti snimanje kultne serije 'Game of Thrones'

The Olivier Awards 2017 - VIP Arrivals

Kit Harington i Rose Leslie, poznatiji kao Jon Snow i Ygritte, tražili je da cijela ekipa ne radi taj dan kako bi mogla prisustvovati vjenčanju. 'Nazvao sam producenta i rekao – ženim se i zapravo si ti kriv. Mislim da je popustio jer je pod velikim stresom zbog posljednje sezone', izjavio je Harington u emisiji The Jonathan Ross Show. Iako su se fanovi nadali da će se Kit i Rose vjenčati u kostimima, Harington je rekao da nema nikakve šanse da Rose uvjeri u to. Slavni glumački par upoznao se 2012. godine na snimanju serije, a tada su i započeli vezu. Iako su imali kraći prekid veze, romansu su obnovili 2016. godine. Prije nego što su Kit Harington i Rose Leslie javnosti potvrdili da su par u stvarnom životu, šuškanja o njihovoj vezi trajala su mjesecima. Ipak, nakon što su se skupa pojavili na crvenom tepihu uoči dodjele nagrada Olivier, gdje su javno razmjenjivali zaljubljene poglede svoje su fanove bacili u delirij.

Premiere Of HBO's "Game Of Thrones" Season 7 - Arrivals | Author: LOS ANGELES, CA - JULY 12: Actor Kit Harington and actress Rose Leslie attend the season 7 premiere of "Game Of Thrones" at Walt Disney Concert Hall on July 12, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Jason LaVeris/FilmMagic)
Sada već godinu dana žive zajedno, a u srpnju ove godine objavili su svoje zaruke. Iako je Ygritte, lik koji Rose glumi u seriji, umrla u prošloj sezoni, Snow je nastavio svoj angažman u 'Game od Thrones', koja svojom sedmom sezonom ruši sve rekorde gledanosti HBO televizije. Autor: T.O. Fotografije: Getty

Komentari