Story radio
Početna Celebrity 12885 prikaza 09. lipnja 2018.

Neda se uz novu frizuru oprostila od najveće ljubavi

Instagram (Screenshot).

Glazbenica je uvela promjene

Neda Ukraden uvijek voli držati do svog izgleda te gotovo uvijek izgleda vrlo dotjerano. No, s dolaskom vrućih dana, glazbenica se zasitila duge kose te je odlučila promijeniti frizuru, a osvježenim izgledom ubrzo se pohvalila na društvenim mrežama. 'Nova je', kratko je napisala legendarna pjevačica na Instagramu u opisu fotografije na kojoj pozira s novom, puno kraćom kosom.

 

Objavu dijeli Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Blago asimetrični rez upotpunjen svjetlim pramenovima te uredno isfeniran oduševio je njezine obožavatelje koji se nisu mogli suzdržati od komplimenata i pohvala na njezin novi izgled. Također, mnogi su se složili kako je glazbenicu ova frizura uvelike pomladila te osvježila njezin, uvijek zanosan izgled. No, osim novog izgleda, Neda je s obožavateljima podijelila još jednu novost iz privatnog života, a riječ je o rastanku od dragih unuka.

 

Objavu dijeli Neda Ukraden (@neda.ukraden)

'Odoše moje srećice na ekskurziju! Neka im je sa srećom i da se lijepo provedu! Pozdrav njihovim odgojiteljicama', napisala je raznježena 67-godišnjakinja uz fotografiju na kojoj njezino troje unučadi, Aleksandra, Dušan i Neda, s prigodnim natpisima na majicama i šeširićima nestrpljivo čeka odlazak na ljetovanje te spremnno drži ručke velikih kofera prije polaska. Iako će joj nedostajati, glazbenica je vrlo sretna i uzbuđena zbog ovog velikog dana u životu njezinih troje miljenika čije fotografije često dijeli na društvenim mrežama.

Foto: Instagram

Komentari