Story radio
Početna Celebrity 4299 prikaza 09. studenoga 2018.

Neda Ukraden nastupa s jednim od najseksi muškaraca današnjice

Neda Ukraden
Neda Ukraden

Ovo je veliki uspjeh u njezinoj bogatoj karijeri

Regionalna diva Neda Ukraden, koja je na sceni prisutna već pola stoljeća, priprema se za jedan od najvećih uspjeha u svojoj karijeri. Naime, pjevačica će iduće godine nastupiti na European Music Festu 2019. u Las Vegasu. Tamo su je pozvali američki organizatori na prijedlog Rumunjske televizije, koja ju je opisala kao veliku zvijezdu koja ima svoj specifični glazbeni izričaj i pečat, prenosi 24sata.

'Mislila sam da je sve to neka šala, ali kada sam morala potvrditi dolazak, shvatila sam da je to ozbiljno', komentirala je 68-godišnja pjevačica koja nije skrivala oduševljenje. Tamo će nastupiti s brojnim svjetskim zvijezdama, a među njima je i španjolski pjevač Enrique Iglesias.

'Naravno da sam s velikim zadovoljstvom prihvatila sudjelovati, jer ne samo što ću biti u društvu svjetskih megazvijezda, nego će se moje pjesme i reklame emitirati u programima nacionalnih televizijskih kuća NBC i Fox', pohvalila se.

U nedavnom intervjuu za Story, Neda je otkrila što stoji iza njezine energičnosti i mladolikosti. 'Imam pjesmu koja kaže: “Bolju ni luđu nećeš naći, bolja ne postoji.” Luda sam poput klinke, a s druge, pak, strane, vrijedna i posvećena kao starica. Zapravo pitanje mladosti, mladolikosti i vitalnosti je pitanje duha, srca i stava. Imate ljude od 30 godina koji sve mrze, sve im je teško. Neprestano sam u akciji, od snimanja, putovanja, vožnje do nastupa. Relativno malo spavam. Tajna moje mladolikosti je u radu i posvećenosti sebi', zaključila je.

Neda Ukraden | Author:

Komentari