Story radio
Početna Celebrity 20202 prikaza 10. kolovoza 2018.

Neda Ukraden: 'Od sreće mi sada srce jako tuče'

Instagram (Screenshot).

Pjevačica se na Story Hall of Fameu u Sarajevu prisjetila najljepših uspomena

Sinoćnji Hall of Fame u Sarajevu okupio je brojne regionalne zvijezde pa tako ovaj glamurozni događaj nije propustila ni Neda Ukraden. Popularna pjevačica odjenula je elegantnu haljinu i na lice stavila veliki osmijeh pa se pridružila ostalim, vedro raspoloženim uzvanicima prvog izdana Hall of Famea u Sarajevu. Glazbenica ističe kako je za Sarajevo veže mnogo toga te kako joj je drago što je događaj bio baš tamo, u Zemaljskom muzeju.

 | Author: Robert Gašpert Robert Gašpert. Neda Ukraden

'30 godina sam živjela u Sarajevu, srce mi je ostalo u Sarajevu, tako da sam zahvaljujući vašem pozivu i tome da sam bila nedaleko odavdje sinoć na koncertu iskoristila priliku da posjetim grad koji jako volim. Studirala sam tu u blizini Zemaljskog muzeja pa mi sada, zbog toga što smo tu, od sreće srce jako tuče', ispričala je za Story.hr Neda i objasnila zašto, bez obzira na promjenu načina tulumarenja, nije puno toga drugačije u odnosu na njezine studentske dane.

'Mislim da je želja ljudi za druženjem najjača, a glazba je ta koja povezuje ljude i potiče zabavu. Odličan je party, sviđa mi se što radite ovako nešto i izvan Hrvatske', objašnjava 67-godišnjakinja koja će ovoga ljeta nastupati diljem Europe, uključujući i Rumunjsku. 'Ljeto će biti radno. Imam pet koncerata u pet država tako da je puno vremena provedeno u kolonama, na graničnim prijelazima i vrućini. Ja sam ljeti u našoj kući u Boki pa kombiniram privatni život s poslovnim obavezama da imam od svega po malo', priča Neda s velikim osmijehom na licu.

Komentari