Kako strani mediji sve češće spominju, između sestara Jenner postoji snažno rivalstvo. Ako je vjerovati njihovim tvrdnjama 23-godišnja Kendall Jenner i dvije godine mlađa Kylie, naprosto se ne podnose. 'Jako je puno zlobe i zavisti u njihovu odnosu. Teško je jer su oboje ljubomorne kada jednoj ide dobro u poslu i kada je uspješna', rekao je za Radar Online neimenovani izvor blizak sestrama.

Napet odnos između Kendall i Kylie navodno se dogodio zbog novca i velike razlike u iznosima na njihovim bankovnim računima. Prema podacima od prošle godine Kendall na svome računu ima 900 milijuna, a Kylie tek 50 milijuna dolara.

'Kada god je u prilici, Kylie sestri nabija na nos svoj uspjeh i to je u posljednje vrijeme počelo stvarati velike probleme. Iako je Kendallina manekenska karijera u usponu, Kylie je gleda s visoka. Najgore je što su jako razmažene i što su od rođenja okružene bogatstvom. Njihova pohlepa ne poznaje granice', kazao je izvor.

Inače, Kylie se prošle godine našla na listi najbogatijih Amerikanaca i zauzela visoko peto mjesto. Osim toga, ona je i najmlađa pripadnica na toj prestižnoj listi, a sve zahvaljujući svojoj kozmetičkoj liniji i make-up proizvodima 'Kylie Cosmetics' od čega je zaradila gotovo 630 milijuna dolara.