Story radio
Početna Celebrity 14564 prikaza 11. siječnja 2019.

NEKAD NERAZDVOJNE Sestre se više ne podnose

Profimedia.

Njihov odnos je sve lošiji

Kako strani mediji sve češće spominju, između sestara Jenner postoji snažno rivalstvo. Ako je vjerovati njihovim tvrdnjama 23-godišnja Kendall Jenner i dvije godine mlađa Kylie, naprosto se ne podnose. 'Jako je puno zlobe i zavisti u njihovu odnosu. Teško je jer su oboje ljubomorne kada jednoj ide dobro u poslu i kada je uspješna', rekao je za Radar Online neimenovani izvor blizak sestrama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall + Kylie (@kendallandkylie) on

Napet odnos između Kendall i Kylie navodno se dogodio zbog novca i velike razlike u iznosima na njihovim bankovnim računima. Prema podacima od prošle godine Kendall na svome računu ima 900 milijuna, a Kylie tek 50 milijuna dolara.

'Kada god je u prilici, Kylie sestri nabija na nos svoj uspjeh i to je u posljednje vrijeme počelo stvarati velike probleme. Iako je Kendallina manekenska karijera u usponu, Kylie je gleda s visoka. Najgore je što su jako razmažene i što su od rođenja okružene bogatstvom. Njihova pohlepa ne poznaje granice', kazao je izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall + Kylie (@kendallandkylie) on

Inače, Kylie se prošle godine našla na listi najbogatijih Amerikanaca i zauzela visoko peto mjesto. Osim toga, ona je i najmlađa pripadnica na toj prestižnoj listi, a sve zahvaljujući svojoj kozmetičkoj liniji i make-up proizvodima 'Kylie Cosmetics' od čega je zaradila gotovo 630 milijuna dolara.

Komentari