Sharon Stone, poznata po ulogama u kultnim filmovima Sirove strasti, Casino, Brzi i mrtvi, nekada je bila jedno od najfatalnijih lica filmske industrije, a danas je 61-godišnjakinja koja je, kako sama kaže, nakon što je preživjela teški moždani udar, ostala je zaboravljena, piše magazin 'Variety'. Njezina karijera doživjela je slom prije 18 godina, kada su se pojavili prvi zdravstveni problemi. 

Nekada seks simbol za spomenuti magazin prisjetila se teških trenutaka, koje je trpjela dugi niz godina od strane ostalih holivudskih kolega i kolegica. Naime, glumica je cijelu filmsku industriju optužila da iznimno drsko ponašanje prema njoj, od kad je preživjela moždani udar. 'Meni je trebalo sedam godina da dođem k sebi, devet dana sam imala krvarenje mozga. Trpila sam neljubaznost i drskost od mojih kolegica pa sve do sutkinje, koja je odlučivala o skrbništvu nad mojim sinovima', potresena od svega što joj se dogodilo. Uz sve to, u to vrijeme je prolazila kroz razvod s tadašnjim suprugom, 68-godišnjim novinarom Philom Bronsteinom, što joj je samo otežalo život. 

'Ja sam u to vrijeme bila najtraženija glumica, vruća roba, razumijete me? Borila sam se za skrbništvo nad sinovima, pokušavala normalno funkcionirati, raditi, a pritom sam dizala novu hipoteku na kuću u kojoj sam živjela... izgubila sam sve što sam imala. Tada sam izgubila status koji sam imala u Hollywoodu', priznala im je i usporedila se s princezom Dianom zbog toga što su obje, kako Sharon kaže, nakon tužne sudbine, postale zaboravljene.