Prije mjesec dana počelo se šuškati kako glumac Channing Tatum, ponovno ljubi, i to britansku pjevačicu Jessie J. Zvijezda filmova 'Step Up' i '21 Jump Street' je u posljednjih nekoliko mjeseci često puta viđen u društvu spomenute glazbenice, a čak je prisustvovao i njezinim koncertima u Salt Lake Cityju i Seattleu početkom prošlog mjeseca.

Sudeći prema njihovim posljednjim objavama na društvenim mrežama, par je odlučio da svoju ljubav više neće skrivati. Tako se prvo ona prije nekoliko dana na Instagram storyju pohvalila da uživa u njegovoj predstavi 'Magic Mike Live', a zatim je on objavio fotografiju s njezinog koncerta u Royal Albert Hallu. 'Ova žena je upravo ostavila srce na pozornici. Svi koji su bili tamo, svjedočili su nečem posebnom. Wow', napisao je zaljubljeni glumac uz fotografiju.

Izvor blizak paru nedavno je za People izjavio kako je riječ o još uvijek svježem odnosu u kojem su oboje sretni. 'Njihova veza je nova, tek su počeli, opušteni su i skupa se zabavljaju' rekao je izvor. Također, šuška se kako se 38-godišnjak uselio u stan svoje nove 30-godišnje djevojke te kako su zaljubljeni preko ušiju.

Channing je do prije pola godina bio osam godina u braku s glumicom Jennom Dewan s kojom ima i kćer Everly, zbog koje je par ostao u dobrim odnosima.