Story radio
Početna Celebrity 1707 prikaza 13. ožujka 2018.

Neobična želja poznate plavuše za vjenčanje

Profimedia.

Obožavatelji mlade glumice jedva čekaju saznati kako je točno zamislila da bi ovaj 'detalj' mogao funkcionirati

Početkom prosinca prošle godine glumica Kaley Cuoco na Instagramu je podijelila sretnu vijest o zarukama, objavivši emotivni video koji je njezin budući suprug Karl Cook snimao za vrijeme same prosidbe koja se odvila na njezin 32. rođendan. Sada se par bacio na planiranje vjenčanja do posljednjeg detalja.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Jedna od prvih odluka zvijezde popularne serije 'Teorija velikog prasaka' je, u najmanju ruku, neobična. Glumica želi da na njezinom vjenčanju budu svi njihovi ljubimci, prenose strani mediji. 'Niti jedna od naših životinja neće biti zanemarena i svaka od njih imat će ulogu na našem vjenčanju. To će biti jako emotivan i poseban događaj pa je bitno da su s nama i sve naše životinje. Mislim da ih ne bi mogla prebrojiti. Imamo pedesetak konja, pet ili šest pasa, pet zečeva, a na našem imanju imamo i kokoši', objasnila je Kaley. 

Podsjetimo, prije negoli je upoznala profesionalnog džokeja glumica Kaley Cuoco bila je u braku s Ryanom Sweetingom. Nakon 21 mjeseca braka odlučili su krenuti svatko svojim putem, a nekoliko mjeseci kasnije upoznala je i Karla Cooka za kojeg je trenutno zaručena. Kako bi proslavili zaruke zaljubljeni se par zajedno s najbližim prijateljima zaputio na izlet u Disneyland.

 | Author: Profimedia Profimedia.

 

Objavu dijeli Karl Cook (@mrtankcook)

 

Komentari