Nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova odabranica Georgina Rodriguez u vezi su već dvije godine, a nedavno su krenula nagađanja kako se par zaručio. Ipak, Ronaldo je sada za strane medije izjavio kako se njih dvoje neće tako skoro naći pred oltarom. 'Još ništa od vjenčanja. Sad sam sve objasnio i prekinuo nagađanja koje su se pojavila. Naime, paparazzi su me vidjeli kod crkve i odmah pomislili kako spremam vjenčanje s Georginom. To nije istina. Tko zna što će budućnost donijeti, ali za sada ništa od toga', izjavio je Ronaldo.

Georgina i Ronaldo upoznali su se 2016. godine u Guccijevom dućanu u Madridu u kojem je radila kad je on došao u kupovinu. Šuškanja o zarukama bila su aktualna i tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva kad je ona prvi put snimljena s dijamantnim prstenom vrijednim više od pet milijuna kuna.

Podsjećamo, otkako je potpisao za talijanski klub Juventus, cijela Ronaldova obitelj se preselila u Italiju. Par ima jedno biološko dijete, jednogodišnju kćer Alanu Martinu, a Georgina se brine i o ostalo troje djece koje mu je rodila surogat majka. No, u zadnje vrijeme idiličan obiteljski život narušen je ozbiljni optužbama. Tako je posljednjih mjeseci Cristiano suočen s optužbama za silovanje u Las Vegasu 2009., no izgleda kako taj skandal nije uspio poljuljati Georgininu vjernost prema nogometašu.