Robbie Williams i njegova 39-godišnja supruga Ayda Field svoje najmlađe dijete, Colette Josephine ustrajno drže dalje od oka javnosti. Beba je rođena lani u rujnu uz pomoć surogat-majke, a par je do jučer objavio tek jednu njezinu fotografiju. Zato su se fanovi oduševili kada je Ayda jučer objavila drugu fotografiju njihove kćerkice, kojoj roditelji tepaju nadimkom Coco Powder.

Majka je malenu držala u naručju za vrijeme obiteljskog boravka na skijanju, ali se i tu pazilo da se ne vidi bebino lišce. Ayda je pored fotografije napisala: 'Dragocjeni trenuci'. Odmah su uslijedili komentari, poput: 'Preslatki ste zajedno!', 'OMG, Coco, kako si samo brzo narasla?!', a bilo je i onih šaljivih - 'Draga Coco, kada odrasteš nemoj kupovati pravo krzno'.

Inače, 45-godišnji britanski pjevač i njegova supruga, Ayda ponosni su roditelji troje djece, šestogodišnje Theodore Rose, četverogodišnjeg sina Charltona Valentinea te bebe Colette Josephine.

Ubrzo nakon što je Coco stigla na svijet, Robbie je otkrio koliko je ona drugačija u odnosu na prvo dvoje djece. 'Coco je najmirnije dijete koje sam ikada vidio. Smiješno je to zapravo. Kada smo dobili prvo pa drugo dijete stalno smo jedni druge morali ušutkivati kako bi bebe zaspale i ostale spavati. S Cocom nemamo tih problema. Televizor je upaljen, djeca urlaju, psi laju, a naša predivna Coco spava blaženim snom', rekao je za The Sun.