Srpski mediji ne prestaju pisati o Stefanu Živojinoviću, 26-godišnjem sinu folk pjevačice Lepe Brene, koji je na posljednjem nastupu iznenadio šokiranu publiku svojim postupkom. Naime, Stefan je odlučio ići majčinim korakom te se je i sam započeo glazbenu karijeru. A kao prenosi Blic, njegov potez na sinoćnjem nastupu nikoga iz publike nije ostavio ravnodušnim. 

Naime, pjevač je sinoć povodom obilježavanja Dana žena održao nastup u Tuzli, koji je, kako je sam naglasio, posvetio upravo obožavateljicama u publici. Tim povodom, Stefan je odlučio sve djevojke darivati crvenim ružama. 'Drage dame, sretan vam 8. mart... Svaka od vas će večeras dobiti ružu kao mali znak pažnje od mene. Vidim da je gužva velika, izgleda da sam se malo zaletio, jer ne znam kako ćemo stići podijeliti sve ove ruže', rekao je Stefan i oduševio sve prisutne u publici koji su uživali u nastupu talentiranog pjevača.

Podsjećamo, u obitelji Lepe Brene posljednjih dana slavlje ne prestaje. Naime, u srijedu je na svijet došao maleni Aleksandar, sin Breninog posinka Filipa Živojinovića i pjevačice Aleksandre Prijović. Tim povodom, samo za Story.hr, Lepa Brena je opisala kako se osjeća povodom dolaska unuka na svijet.  'Svi smo vrlo uzbuđeni i sretni zbog malog Aleksandra. Definitivno nam je promijenio život svojim rođenjem. Aleksandra je prelijepa i ponosna mama koju smo vidjeli za sada samo preko Vibera s bebom u naručju. Svi jedva čekamo da ga primimo u ruke i od same pomisli na taj nevjerojatan osjećaj kreću mi suze radosnice na oči. Filip je pokazao kako je jedan pravi tata koji brine o svojoj obitelji', otkrila je ponosna baka Brena.