Hrvatski nogometni reprezentativac, Mateo Kovačić, koji trenutno igra za engleski nogometni klub Chelsea F.C, zabrinuo je obožavatelje sredinom ožujka kada je misteriozno nestao. Naime, 24-godišnjak koji boravi u Londonu je tada, iz do sada još uvijek nepoznatih razloga, obrisao svoj Instagram profil. Mnogobrojni obožavatelji mladog reprezentativca bili su neugodno iznenađeni kada su shvatili da se Mateo povukao iz javnog života, barem što se društvenih mreža tiče.  Međutim, 24-godišnjak se nakon nepunih mjesec dana ipak odlučio vratiti.

Instagram profil Matea Kovačića, na kojemu ga prati više od četiri milijuna ljudi, ponovno je aktivan, ali ono što je privuklo najviše pažnje je činjenica kako je nogometni reprezentativac uklonio sve do sada objavljene fotografije, uključujući i one sa suprugom, lijepom Izabel Kovačić. Trenutno se na Mateovom Instagramu može vidjeti samo fotografija s utakmice koju je igrao za Chelsea F.C, a nogometaš je također odlučio i prestati pratiti dosadašnje prijatelje, pa tako Mateo na Instagramu više nikoga ne prati. 

Još uvijek nisu poznati razlozi misterioznog nestanka s ove društvene mreže, kao niti zašto je Mateo nakon ponovne aktivacije profila odlučio ukloniti fotografije na kojima je s obožavateljima dijelio mnogobrojne trenutke iz privatnog života. Lijepa Izabel, za razliku od supruga, cijelo je vrijeme aktivna na svom Instagram profilu gdje obožavatelji mladog para mogu dobiti uvid u njihove živote.