Stefan Živojinović, 26-godišnji pjevač i sin folk zvijezde Lepe Brene, iznenadio je mnogobrojne obožavatelje na svom Instagram profilu objavivši fotografije s vjenčanja. Naime, mladi pjevač je s pratiteljima podijelio nekoliko fotografija velikog slavlja, a oduševljeni obožavatelji zasuli su ga u komentarima čestitkama i lijepim željama.

'Puno sreće u braku i mašte u mraku. Ljubi vas i voli vaš kum', napisao je ponosni 26-godišnjak ispod objave na kojoj stoji pred oltarom u ulozi kuma na vjenčanju prijatelja Luke Savića. Stefanovi obožavatelji također su se pridružili čestitkama i poželjeli mladencima sve najljepše u zajedničkom životu. Koliko se snašao u važnoj ulozi, govore i snimke veselih svatova koje su na Instagramu podijelili uzvanici, a na kojima Stefan ponosno kumuje prijatelju nogometašu. 

Inače, iako slovi za miljenika među pripadnicama ljepšeg spola, a nerijetko ga obasipaju i epitetom 'idealnog zeta', Stefan je priznao kako mu je najveći problem u ljubavi to što je dijete slavnih roditelja. 'Malo mi je zbog toga i teže naći djevojku, rado bih imao nekog pored sebe. Kada osjetim da je to čisto i iskreno onda ću je imati, ali za sada polako', rekao je nedavno mladi Živojinović koji je krenuo majčinim stopama i postao glazbenik.