Igrač Barcelone i naš nogometni reprezentativac, 31-godišnji Ivan Rakitić i njegova prelijepa supruga, 29-godišnja Raquel, slave osmu godišnjicu svoje ljubavi. Romantičnom objavom na svom Instagram profilu, atraktivna Raquel rastopila je srca obožavatelja.  'Osam godina ljubavi. Danas slavimo današnju sreću, jučerašnje uspomene i nade sutrašnjice. Hvala što su uvijek tu za mene. Volim te moj lijepi plavušanu. Za još mnoge godine koje ću provesti uz tebe, sretna nam godišnjica', napisala je uz fotografiju na kojoj zagrljena pozira sa suprugom. 

Inače, Ivan je u više navrata otkrio da kada je 2011. godine krenuo igrati za Sevillu, nije ni zamišljao da će u andaluzijskoj prijestolnici pronaći životnu partnericu. U njegov je život ušla do tada javnosti nepoznata ljepotica, konobarica Raquel. Ivan je toliko bio zadivljen lijepom Španjolkom da je svaki dan dolazio u kafić u kojem je radila, sve dok nije pristala izaći s njime. Nakon što je sedam mjeseci odbijala njegove pozive na večeru, napokon mu je pristala pružiti priliku.

 Ubrzo se rodila ljubav, a zaljubljeni se par više nije odvajao jedno od drugoga. Već u travnju 2013. godine stali su pred matičara, a sredinom lipnja 2016. godine su se crkveno vjenčali u katedrali u Sevilli.  Od tada slove kao jedan od najstabilnijih celebrity brakova, u kojem su dobili šestogodišnju Altheu i tri godine mlađu Adaru.