Filmska zvijezda Salma Hayek, poznata po uglađenim i glamuroznim izdanjima, uhvaćena je kako šeće neuredne i raščupane kose u vrećastoj odjeći i Uggsicama. Slavnu 52-godišnju Meksikanku obožavatelji do sada nisu vidjeli u ovakvom izdanju. Jedna od najljepših žena Hollywooda inače mami poglede gdje god se pojavi. 



No, mnogobrojni Salmini obožavatelji ne trebaju biti zabrinuti jer je glumica uhvaćena na snimanju novog filma 'Bliss' u kojem glumi beskućnicu. Uz nju, glavna zvijezda filma je i poznati američki glumac, 50-godišnji Owen Willson. 'On glumi nedavno razvedenog Grega, čiji se život raspada kada upozna očaravajuću Isabel, koju glumi Hayek, koja živi na ulici i uvjerena je da zagađeni, pokvareni svijet oko njih nije stvaran', piše Hollywood Reporter.



Film će se snimati na lokacijama u Los Angelesu i u Hrvatskoj. Podsjetimo, Salma je već u travnju i svibnju posjetila Hrvatsku. S kolegama Samuelom L. Jacksonom i Ryanom Reynoldsom snimala je nastavak uspješne akcijske komedije 'Hitman`s Bodyguard' u Rovinju, Rijeci i Zagrebu.