Javnost ju je upoznala prije gotovo deset godina kada se kao 11-godišnja djevojčica pojavila u showu ‘Supertalent’. Odmah je osvojila simpatije žirija i publike koja ju je prozvala čudom od djeteta. Antonia Dora Pleško danas ima 19 godina i nastavlja graditi glazbenu karijeru. Prošle je godine igrom slučaja ponovno bila natjecateljica u tom popularnom showu Nove TV, gdje su je zamijetili producenti Ante Pecotić i Bojan Šalamon Shalla te joj ponudili suradnju. Pod okriljem njihova Rubikona prošli je tjedan Antonia izdala prvi singl ‘Na kraju’ u kojem pjeva o prekidu veze. S obzirom na to da je nedavno završila njezina veza s Random Stipišićem, sinom Zlatana Stipišića Gibonnija, zanimalo nas je je li slučajnost što je pjesmu objavila baš sada. 

- ‘Na kraju’ se događa na početku moje glazbene karijere koja će, nadam se, trajati jako dugo. Ne mogu ni opisati koliku sam sreću osjetila kada smo je objavili, a prati je i predivan videospot u koji smo uložili mnogo truda. Snimili smo još neke pjesme, ali za ovu smo osjetili da je idealna kao najavni singl jer sam, kako kaže Ante, donijela pravu emociju u njezinu izvedbu - objasnila nam je.

Par je bio u vezi gotovo dvije godine, a na jesen su planirali zajedno otići u Canterbury na studij izvedbenih umjetnosti. Na pitanje jesu li im se, s obzirom na prekid, promijenili planovi, atraktivna Splićanka odgovara: 

- Suradnjom s ekipom Rubikona i objavljivanjem prve samostalne pjesme moji su se životni planovi malo promijenili i sada mi je prioritet što bolja promocija pjesme, ali i mene kao novog imena na glazbenoj sceni. To zahtijeva iznimnu posvećenost i fokusiranost, a s obzirom na to da mi je odmalena bio san nastupati i pjevati svoje pjesme, ne želim rasipati energiju na nekoliko strana pa da izostane vrhunski rezultat kakvom se nadam. Ali ideja o studiju u inozemstvu nikako nije odbačena. Mlada sam, stignem sve. 

Iako nakon prekida nerado govori o bivšem dečku, doznajemo kako su ostali u korektnom odnosu. 

- Nisam osoba koja se voli konfrontirati i za sobom ostavljati srušene mostove. Smatram da iz svakog odnosa, ljubavnog ili prijateljskog, nešto učim i da će mi ta iskustva pomoći u nekim budućim situacijama koje će me sigurno odvesti do pravog puta namijenjenog samo meni - poručila je.