Posljednjih godinu dana slavna pop pjevačica Ariana Grande proživljava teške životne trenutke. Nakon terorističkog napada uoči njezinog koncerta u Manchesteru, uslijedila je i smrt njezinog bivšeg dečka Maca Millera. 

Predoziranje spomenutog repera je toliko slomilo Arianu da je prekinula zaruke s glumcem i komičarem Peteom Davidsonom te mu vratila zaručnički prsten nakon samo četiri mjeseca. Arianin prekid  zaruka dokaz je da još uvijek nije u potpunosti preboljela bivšeg dečka s kojim je bila u vezi dvije godine, a par je tijekom veze bio poznat po izjavama ljubavi u medijima te na društvenim mrežama. Također, prema pisanju stranih medija reperova smrt potaknula je pjevačicu da se posveti sebi i osobnim problemima.

Stoga je Ariana je nakon nekoliko posveta Macu Milleru na Instagramu odlučila uzeti odmor od javnosti i društvenih mreža kako bi zaliječila slomljeno srce nakon prekida s komičarem. Osim toga, nakon Macove smrti pjevačica mu je posvetila emotivno pismo koje je podijelila na društvenim mrežama. 

Nakon što je javnosti priznala da ju je prekid emotivno pogodio, svojim obožavateljima na Instagramu je poručila kako je vrijeme da se nakratko oprosti od interneta te je također otkazala sve javne nastupe. Ariana se zahvalila svim pratiteljima na neizmjernoj podršci koju joj pružaju bez obzira na njezinu nemogućnost da sudjeluje

Ipak, posljednjih dana Ariana je podijelila nekoliko fotografija koje prikazuju kako pjevačica teške dane provodi u krugu obitelji.