Uspješne sportašice, točnije taekwondoistice, sestre Ana i Lucija Zaninović, proslavile su 31. rođendan u najužem krugu ljudi, potpuno drugačije nego što bi inače slavile. 

Budući da su krajem prošle godine postale majke i to u svega mjesec dana razmaka, sportski su svijet zamijenile majčinskim, pa su tako i proslavu prilagodile trenutnoj situaciji. 'Ne može se više slaviti tako s bebama kao što se slavilo nekada. Dojimo i jedna i druga tako da moramo paziti što jedemo i pijemo, a budući da se i rano dižemo, imale smo proslavu od 19 do 22 h i to u najbližem krugu prijatelja koji su također roditelji, pa je svima odgovaralo ovako, a uostalom, barem nije bilo nikakve potrebe za oporavkom' ispričala je Lucija za Story.hr.

Iako su bebe bile u sigurnim rukama, kod bake, sestre se bez obzira na to nisu mogle opustiti. 'Cijelo vrijeme pogledavaš na sat, razmišljaš što rade, jesu li dobro, ne možeš se nikako opustiti, tako da je tri sata izbivanja bilo sasvim dovoljno' zabrinuto je rekla Lucija. 

Proslava se održala u jednoj splitskoj pizzeriji koja ih je iznenadila tortom. 'Skupile smo svoje najbliže i željele simbolično obilježiti taj dan, a na kraju su nas iznenadili tortom, predivno' raznježila se Lucija. Iako su dobile mnoštvo poklona, Lucija ističe kako im je onaj najdraži i najbolji poklon stigao još prije rođendana:' Mi smo svoj najdivniji poklon dobile još prošle godine. Našu djecu.'  

Sestre Zaninović krajem su prošle godine ušle u svijet majčinstva i od tada se rijetko kad odvajaju od svojih sinova. Ana je sina Tomu rodila 5.prosinca, svega mjesec dana nakon Lucije koja je malenog Ervina dobila sa suprugom Nalom Kuzmanovićem.