HRT-ova novinarka i urednica Nevena Rendeli Vejzović prije dva tjedna rodila je treću curicu, kojoj su ona i suprug Mak Vejzović nadjenuli ime Vita. Od njenog rođenja, voditeljica svakodnevno na Instagramu objavljuje fotografije kojima pokazuje kako se njena obitelj privikava na novog člana obitelji. Iz tog razloga odlučili smo ju upitati kakva je Vita beba i kako su ju prihvatile blizanke Lea i Mare. 

Na pitanje kako je proteklo privikavanje na pojačanje u obitelji Nevena nam govori: 'Dva tjedna nakon rođenja malene Vite, polako se svi ukućani navikavaju na novog člana obitelji pa tako i curice. U početku su je malo čudno gledale, ali ubrzo su počele imitirati mamu i bebu sa svojim novim bebama igračkama koje su dobile.'

Ipak, uz smijeh dodaje kako nije prošlo sve tako mirno: 'Tu i tamo su je možda htjele i udariti jer su još malene i ne znaju još kontrolirati nagone, ali na svu sreću takvo što je spriječeno na vrijeme i zasad ju vole samo podragati', rekla je Nevena i objasnila kako vjeruje da će se sve tri odlično slagati kad malena Vita poraste.

U jednom od prethodnih razgovora za Story.hr voditeljica nam je rekla kako joj je i s blizankama svaki dan dinamičan, a s dolaskom treće curice još je dinamičnije i uzbudljivije. Iako je Vita sestrama zanimljiva, Nevena ističe kako se one zabavljaju na druge načine: 'Zapravo, imaju pametnijeg posla od gledanja svoje sestrice, tipa kako mami potrgati mobitel ili napraviti neki nered u stanu.'

Za kraj, otkrila nam je kako je malena Vita predivna beba te kako doista uživaju u trenucima koje provode zajedno otkako su došle kući iz rodilišta: 'Vita je slatka i mirna beba, a ja napokon imam priliku osjetiti kako je to kad imaš jednu bebu, kojoj se možeš u potpunosti posvetiti, a ne dvije odjednom. I znate što? Imati blizance nije duplo teže nego pet puta teže, tako da sad stvarno uživam. Fizički sam se jako brzo oporavila pa već šetamo po vani. Ne spavamo opet, ali na to smo već navikli', zaključila je Nevena s osmijehom.