Nevena Rendeli Vejzović ponajprije je majka, a onda sve ostalo. Blizanke Lea i Mare ovo će ljeto navršiti dvije godine, a njihova mlađa sestra Vita u studenome će proslaviti prvi rođendan. 'Posljednje dvije i pol godine potpuno su mi promijenile život. Kada bi netko analizirao moj život do 36. godine i sada, mislio bi da je riječ o dvije različite osobe. Sada ne mogu zamisliti da na poslu provodim 10 do 12 sati na dan kao nekad. Život sada provodim na ljepšem poslu, ali jednako zahtjevnom - majčinskom', objašnjava Nevena pred kojom je prvi zajednički Uskrs s brojnom obitelji.

'Blagdane ćemo provesti kod kuće. Veselim se tome jer ćemo tri dana zaredom imati obiteljsko druženje. Moji žive nedaleko od nas pa ćemo biti s njima, jedan dan provest ćemo s Makovim roditeljima, ići ćemo i mojem bratu koji također ima curicu. Brojna obitelj. Curama će to biti drugi Uskrs, Viti prvi, pa će stvarno biti zanimljivo tražiti skrivena jaja', kaže Nevena.

Cijeli intervju s Nevenom Rendeli Vejzović, pročitajte u novom broju rođendanskog izdanja magazina Story, koji dolazi na čak 132 strane, a koji možete kupiti od srijede, 17. travnja