Omiljena HRT-ova urednica i voditeljica, Nevena Rendeli Vejzović majka je tri djevojčice, blizanki Lee i Mare koje će ovo ljeto navršiti dvije godine te malene Vite koja će u studenome proslaviti prvi rođendan. Budući da nije lako s troje male dječice, Nevena je jedva dočekala odmor, a za destinaciju iz snova odabrala je Italiju gdje uživa sa suprugom Makom i najmlađom kćerkicom.

Kako se pohvalila na društvenim mrežama, vesela družina prvo je osvojila Napulj, a sada uživaju u ljepotama talijanskog otoka Caprija gdje se Nevena počastila sladoledom što je i podijelila na Instagramu pritom uz fotografiju napisavši zanimljiv tekst.

'Nisam opet trudna majke mi, samo mi ova haljina lijepo paše uz Capri. Kad smo kod Caprija, baš nešto razmišljam, divan je otok, priroda krasna, zanimljiv, imaš što raditi na njemu, ali meni iskreno nije ništa ljepši od Hvara, Visa, Lošinja ili Korčule. Ali to kako se Capri izbrendirao, to se zove posao. Od bočica s mirisom Caprija, limončela, preko ručno rađenih sandala baš na otoku, do dizajnera koji svoje kolekcije dizajniraju samo za Capri. Restorani s Michelinovom zvjezdicom i hoteli sa šest zvjezdica. Zato espresso naplaćuju pet eura. Mogu što žele. Njihov je problem gužva, jer već sad, početkom svibnja jedva se prolazi ulicama. Treba učiti od Talijana, zna li netko za neki proizvod koji je baš onako za neki hrvatski otok prepoznatljiv?', napisala je Nevena i potaknula svoje pratitelje na komentiranje.

Tako je odmah krenulo nabrajanje autohtonih hrvatskih proizvoda, no Nevenini obožavatelji nisu propustili osvrnuti se i na mogućnost treće trudnoće. 'Pa divno. Haljina za još petero malenih jer tvoj ritam života ništa ne može poremetiti! Super mama živjela', ohrabrila ju je jedna pratiteljica.