HRT-ova novinarka i urednica Nevena Rendeli prije tri tjedna rodila je svoje treće dijete, curicu Vitu te se od tada nije pojavljivala na javnim događanjima.

Kako bi ipak 'razbila' rutinu, zgodna novinarka stigla je sinoć na predstavljanje novog brenda Bisou, koji dolazi iz kreativne readionice marljivih stručnjaka tima Barbolete, u središte Zagreba. 'Izlazak je izlazak, pa makar i na pola sata' napisala je uz fotografiju koju je objavila na svojim društvenim mrežama.

Nevena je unatoč hladnoći odlučila pokazati vitke noge i odličnu liniju koju je uspjela vratiti jako brzo nakon porođaja. U trendi najlonkama s uzorkom zvijezdica i gležnjačama od brušene kože na špic te mini kožnoj suknjici s volanima Nevena je izgledala mladoliko i poput prave fashionistice koja prati trendove. Svoju modnu kombinaciju upotpunila je crnim oversized sakoom, crnom dolčevitom i bundicom boje leda. Od modnih dodataka 37-godišnja voditeljica stavila je viseće crvene naušnice koje je savršeno uskladila uz ruž na usnama iste boje, te prozirnu torbicu hrvatskoj dizajnerskog dvojca KLISAB čiji dizajn Nevena jako voli.