Nevena Rendeli Vejzović prije nekoliko dana na svijet je donijela treću kćerkicu koja je dobila ime Vita i napustila bolnicu, te se napokon pridružila svojim blizankama Lei i Mare u okrilju svog doma.

Trenutak nakon porođaja kada je primila malenu Vitu u ruke, Nevena je radosno podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, kao i onda kada su sve tri djevojčice napokon bile na okupu. Tako je i sada lijepa voditeljica obavijestila svoje prijatelje i obožavatelje da proces prilagodbe itekako dobro napreduje. 'Polako sve dolazi na svoje mjesto. Beba Vita spava i jede, a Lea i Mare joj više ne pokušavaju gurnuti prst u oko. Doduše morali smo i njima kupiti bebe i kolica kako bi se i one osjećale važne' napisala je Nevena uz kompilaciju fotografija svojih kćerkica i njihovih prvih zajedničkih dana.

Prisjetimo se, voditeljica je nakon porođaja za Story.hr izjavila kako je 'Vita velika curka, teška 3700 grama i duga 51 centimetar', dok su njene blizanke Lea i Mare pri rođenju zajedno težile toliko.