HRT-ovka Nevena Rendeli Vejzović s 'trbuhom do zuba' uzbuđeno čeka dolazak prinove na svijet, a trenutno je u osmom mjesecu trudnoće. Simpatična novinarka stupila je u treće tromjesečje, a svojoj obitelji pridružit će još jednu curicu koju ona i suprug Mak Vejzović očekuju kroz mjesec i pol dana, zbog čega se Nevena nedavno privremeno oprostila s poslom pa sada miruje kod kuće.

'Ova trudnoća mi je puno lakša nego prva, što je bilo i za očekivati, s obzirom na to da sam u prvoj nosila blizanke. U ovo doba sam s njima već ležala u bolnici i bilo mi je jako teško, a sad sam još uvijek pokretna i dobro se osjećam', ispričala je za Story.hr 37-godišnjakinja koja još uvijek stane u svoju omiljenu haljinu. Nevena je prije godinu i pol postala majka blizanki Lee i Mare, a trudnoća s preslatkim djevojčicama donijela joj je gotovo duplo više dodatnih trudničkih kilograma.

'Što se tiče kilaže, i tu je nešto drukčije. Cure sam rodila u 34. tjednu i dobila sam 30 kila, u ovoj trudnoći sam dosad dobila samo 12 tako da sve je puno lakše', priznala je voditeljica te istaknula kako, iako je lakše, ne može u potpunosti uživati u blaženom stanju. 'Tu je sad iskustvo drugorotke pa nema više ni toliko strahova i panike koji su me opterećivali u prvoj trudnoći. S druge strane, imam doma dvije jednoipolgodišnjakinje pa bi reći da potpuno uživam u trudnoći bila laž. Snalazim se koliko mogu uz pomoć svih ukućana', ispričala je Nevena.