Omiljena HRT-ova voditeljica i urednica, 38-godišnja Nevena Rendeli Vejzović podijelila je na svom Instagram profilu fotografiju svojih dvogodišnjih blizanki Mare i Lee u automobilu i pojadala se svojim pratiteljima da nije sigurna kako reagirati na emotivne ispade svoje djece. 'Slatki su jako, jel da, za pojest. E pa jučer kad je jedna blizanka imala takav tantrum u autu na autoputu da sam mislila da ima epileptički napadaj, nije mi uopće bilo slatko. Dapače, nisam znala što učiniti! Pročitala sam sve stručne savjete na tu temu ali iskreno nijedan mi nije uspio, mame s iskustvom ili stručnjaci koji znate za nešto što u takvim slučajevima pali, dobrodošli su savjeti!', napisala je uz objavu.

U komentarima je dobila brojne savjete i iskustva drugih majki, ali ostala je vrlo neugodno iznenađena komentarom u kojem se kao rješenje spominju 'batine'. Jedna od pratiteljica napisala je: 'Sad me sve mame razapnite, ali pitam vas kako se zvalo 'stanje' dok smo mi bili mali tamo sedamdesetih, osamdesetih godina i kad smo se bacali po podu? Mene je moja mama jednostavno istukla i 'tantrum' je čudom nestao. Nisam za batine i kuhače i ostali kuhinjski pribor, ali moj mali je samo jednom imao "tantrum", dobio je po g... i od tad kad tako počne urlati ili se bacati, samo počnem brojati i gle čuda, na dva se digne i 'tantrum' nestane.' Iako se trudila ostati pribrana, lijepa voditeljica upustila se u raspravu i rekla da smatra da je pribjegavanje navedenoj 'odgojnoj mjeri' zapravo tužno jer dvogodišnje dijete ne može razumjeti što to znači. 

'Ili vaše dijete nije imalo pravi tantrum pa je prestalo nesvjesno histerizirati čim ste ga malo po guzi (što je gotovo nemoguće jer svaki roditelji je valjda pokušao lagano po guzi u tom stanju djetetu pokazati da to ne smije i nije uspio nego je stvar samo pogoršao) ili je dobilo puno po guzi pa se dijete stvarno prepalo. Želim ukazati na činjenicu da tantrume ne rješava dodatno nasilje, već pogoršava situaciju' objasnila je Nevena i dobila podršku drugih. Ova je 38-godišnjakinja zgrožena činjenicom da neki odgajaju djecu na ovaj način, jer smatra da živimo u svijetu punom nasilja, gdje je normalno da suprug tuče svoju ženu, oboje tuku djecu jer su i njih roditelji tukli, a vršnjaci se tuku jer su od doma naučeni da je to način pokazivanja ljubavi. 

Podsjetimo, ova je urednica i novinarka u braku sa snimateljem Makom Vejzovićem od 2016. godine, a zajedno imaju troje djece. Osim blizanki, koje su ih uveselile nakon prve godine braka, u studenom prošle godine dobili su i kćer Vitu.