Nevena Rendeli Vejzović prije nekoliko dana na svijet je donijela treću kćerkicu, a ona i suprug Mak djevojčici su nadjenuli ime Vita. Tako su blizanke Lea i Mare dobile pojačanje, a ponosna mama sada je sa svojom najmlađom princezom napokon puštena iz bolnice. Fotografijom svojih djevojčica pohvalila se na društvenim mrežama, pa je na Instagram storyju podijelila trenutak kada su napokon sve tri zajedno sjedile u automobilu i uputile se kući.

'A sad nas je tri', napisala je Nevena na Instagramu i dodala emotikon srca. Budući da je rodila carskim rezom, Nevena je nekoliko dana nakon porođaja morala mirovati u bolnici, no ona i njezina Vita od prvog se trenutka osjećaju dobro. 'Super smo i Vita i ja', rekla je Nevena Rendeli Vejzović za Story.hr, nakon što je na svijet donijela svoju treću djevojčicu.

'Vita je velika curka, teška 3700 grama i duga 51 centimetar', rekla je i uz smijeh dodala kako su njezine blizanke Lea i Mare po rođenju zajedno težile toliko. Nema sumnje da će dom obitelj Rendeli Vejzović ovaj Božić odzvanjati smijehom i biti ispunjem srećom.