Story radio
Početna Celebrity 33094 prikaza 16. ožujka 2018.

Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže

Franka Batelić i Vedran Ćorluka
Robert Gašpert. Franka Batelić i Vedran Ćorluka
Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže
1/37
Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže Nezapamćeni glamur na red carpetu prije dodjele Večernjakove ruže

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu večeras je bilo nezobilazna destinacija

Brojni uzvanici pohrlili su večeras u središte Zagreba u HNK kako bi bili dijelom svečane dodjele nagrade Večernjakova ruža. Toaleta za toaletom izmjenjivala se na crvenom tepihu, zajedno s ozarenim licima naših poznatih osoba i nominiranih u sedam kategorija za prestižnu nagradu. Na ovom svečanom događaju pojavila su se brojna poznata lica među kojima je bile Ana Radišić, Kristina Krepela, Antonija Stupar Jurkin, Sandra Bagarić, Sementa Rajhard, Petra Kurtela, Jadranka Sloković, Damir Kedžo, Kristina Burja, Ecija Ojdanić, Dalibor Petko, Mario Roth, Ana Rucner, Mia Dimšić, Franka Batelić i Vedran Ćorluka, Remi, Tara Rosandić, Detour, Robert Knjaz i brojni drugi.

Ana Radišić i Kristina Krepela | Author: Robert Gašpert Robert Gašpert. Ana Radišić i Kristina Krepela

'Rijetke su prilike da imamo ovakva događanja i treba to iskoristiti. Odjevena sam u Envy room, a s obzirom na to da sam imala jako malo vremena za spremanje, dečki su obavili odličan posao. Večeras sam obukla crno da bi se ženska prava više isticala', rekla nam je glumica Kristina Krepela. Ana Radišić također je odjenula crno, a nosila je kreaciju Ivana Alduka. 'S Aldukom nemam brige i jako sam mu zahvalna. Spretne ruke frizera i šminkera učine za kratko vrijeme da zablistate', rekla je Ana o svojem večerašnjem stajlingu.

Robert Knjaz | Author: Robert Gašpert Robert Gašpert. Robert Knjaz

Svi su se potrudili da pokažu svoj besprijekoran izgled, kako dame tako i gospoda. Za oko nam je posebno zapela i Jadranka Sloković čiji je stajling uvijek elegantan i upečatljiv, a na dodjelu je stigla u društvu supruga, priznatog odvjetnika Ćede Prodanovića. Vrlo elegantna je bila i voditeljica Damira Gregoret koja se večerašnjoj dodjeli iznimno veseli: 'Lijepo je ovakvo nešto. Nema puno ovakvih događanja, pa im se uvijek veselim. Vidim i drage ljude koje nemam prilike tako često viđati. Zbog svojeg posla uvijek moram biti odjevena po nekim pravilima, a u ovakvoj prilici si mogu dati oduška. Nisam imala previše dvojbi oko večerašnjeg stajlinga i odjenula sam ono u čemu sam se najugodnije osjećala'.

Antonija Stupar Jurkin | Author: Robert Gašpert Robert Gašpert. Antonija Stupar Jurkin

'Ja sam se zapravo spremila u zadnji čas, a za to zaslužna garderobijerka koja je bila tako dobra da se pobrinula za moj stajling jer ja jednostavno nisam stigla. Ovakvi se događaji ne događaju često, pa ću ostati i na after partyju, sigurno neće biti dosadno', rekla nam je voditeljica Danka Derifaj.

Detour | Author: Robert Gašpert Robert Gašpert. Detour

Voditeljica Tatjana Jurić večeras se odlučila za odijelo i rekla: 'Stalno su prilike za obući večernju haljinu, a ja sam nekako ocijenila da je i odijelo prikladno za HNK, a večeras nosim Envy room. Jako sam uzbuđena zbog ove dodjele jer su nominirani moji kolege s radija i vrlo je izgledno da će postati najbolje radijske osobe te sam jako ponosna'.

Mirela Priselac Remi | Author: Robert Gašpert Robert Gašpert. Mirela Priselac Remi

Tara Rosandić | Author: Robert Gašpert Robert Gašpert. Tara Rosandić

Komentari