Brojni uzvanici pohrlili su večeras u središte Zagreba u HNK kako bi bili dijelom svečane dodjele nagrade Večernjakova ruža. Toaleta za toaletom izmjenjivala se na crvenom tepihu, zajedno s ozarenim licima naših poznatih osoba i nominiranih u sedam kategorija za prestižnu nagradu. Na ovom svečanom događaju pojavila su se brojna poznata lica među kojima je bile Ana Radišić, Kristina Krepela, Antonija Stupar Jurkin, Sandra Bagarić, Sementa Rajhard, Petra Kurtela, Jadranka Sloković, Damir Kedžo, Kristina Burja, Ecija Ojdanić, Dalibor Petko, Mario Roth, Ana Rucner, Mia Dimšić, Franka Batelić i Vedran Ćorluka, Remi, Tara Rosandić, Detour, Robert Knjaz i brojni drugi.

'Rijetke su prilike da imamo ovakva događanja i treba to iskoristiti. Odjevena sam u Envy room, a s obzirom na to da sam imala jako malo vremena za spremanje, dečki su obavili odličan posao. Večeras sam obukla crno da bi se ženska prava više isticala', rekla nam je glumica Kristina Krepela. Ana Radišić također je odjenula crno, a nosila je kreaciju Ivana Alduka. 'S Aldukom nemam brige i jako sam mu zahvalna. Spretne ruke frizera i šminkera učine za kratko vrijeme da zablistate', rekla je Ana o svojem večerašnjem stajlingu.

Svi su se potrudili da pokažu svoj besprijekoran izgled, kako dame tako i gospoda. Za oko nam je posebno zapela i Jadranka Sloković čiji je stajling uvijek elegantan i upečatljiv, a na dodjelu je stigla u društvu supruga, priznatog odvjetnika Ćede Prodanovića. Vrlo elegantna je bila i voditeljica Damira Gregoret koja se večerašnjoj dodjeli iznimno veseli: 'Lijepo je ovakvo nešto. Nema puno ovakvih događanja, pa im se uvijek veselim. Vidim i drage ljude koje nemam prilike tako često viđati. Zbog svojeg posla uvijek moram biti odjevena po nekim pravilima, a u ovakvoj prilici si mogu dati oduška. Nisam imala previše dvojbi oko večerašnjeg stajlinga i odjenula sam ono u čemu sam se najugodnije osjećala'.

'Ja sam se zapravo spremila u zadnji čas, a za to zaslužna garderobijerka koja je bila tako dobra da se pobrinula za moj stajling jer ja jednostavno nisam stigla. Ovakvi se događaji ne događaju često, pa ću ostati i na after partyju, sigurno neće biti dosadno', rekla nam je voditeljica Danka Derifaj.

Voditeljica Tatjana Jurić večeras se odlučila za odijelo i rekla: 'Stalno su prilike za obući večernju haljinu, a ja sam nekako ocijenila da je i odijelo prikladno za HNK, a večeras nosim Envy room. Jako sam uzbuđena zbog ove dodjele jer su nominirani moji kolege s radija i vrlo je izgledno da će postati najbolje radijske osobe te sam jako ponosna'.