Nicole Kidman svoje prve uloge ostvarila je još 1983. godine, a da ste ju vidjeli kako tada izgleda, nikada ne biste pomislili da je to žena koju danas znamo. Naime, slavna oskarovka na početku svoje karijere izgledala je apsolutno dugačije zbog čega su ju mnogi uspredili s Kylie Jenner koja se potpuno promijenila kada se proslavila.

Nicole je uspjeh stekla zahvaljujući ulozi u filmu 'Skin Deep' u kada je imala 16 godina. Nakon toga, otvorile su joj se mnoge prilike te je čak osvojila prestižni Oscar za najbolju glavnu ulogu i to za ulogu u filmu 'Sati'. Također, Australijanka je često uvrštena na liste najljepših žena svijeta, a koliko ju je to koštalo botoksa i operacija lako je zaključiti na temelju fotografija iz mladosti.

'Koristila sam botoks jedan put', izjavila je svojedobno glumica za strane medije, no po fotografijama je jasno kako njezino lice iz mlađih dana nema baš puno dodirnih točaka s onim kako danas izgleda. Usne su joj tada bile mnogo tanje, a nos je izgedao potpuno drugačije. Također, Nicole se odrekla svojih prirodnih kovrči koje su jedno vrijeme bile njezin zaštitni znak te je trajno izravnala kosu. Osim toga, glumica će u lipnju napuniti 51 godinu, a lice joj izgleda vrlo zateguto što potvrđuje kako se nerijetko podvrgava botoksu.