Nakon što se prošli vikend održala 91. dodjela najprestižnijih filmskih nagrada, Oskar, svjetski mediji ne prestaju pisati o navodnoj romansi Lady Gage i Bradleyja Coopera. I iako službene potvrde još uvijek nema, a glumac je i dalje, čini se, u sretnoj vezi s manekenkom Irinom Shayk, bivši partneri navodnog para počeli su se oglašavati povodom šuškanja o romansi. Američki glumac Taylor Kinney, za kojega je Gaga bila zaručena do 2016. godine kada je par prekinuo, odlučio je stati na kraj nagađanjima i prokomentirati navodnu romansu zvijezda filma 'A Star Is Born'. 

Kinney je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj pozira s proslavljenim hokejašem Bryanom Bicknellom gdje je napisao kako je oduševljen zbog društva u kojemu se našao. Njegovi pratitelji na Instagramu odlučili su iskoristiti priliku pa su ga mnogi upitali što misli o navodnoj romansi svoje bivše zaručnice i američkog glumca. Jedan od pratitelja bio je direktniji te je, referirajući se na Kinneyjem opis, našalio kako je glumac zapravo oduševljen što više nije s Lady Gagom.

Na iznenađenje mnogih, bivši zaručnik 'lajkao' je komentar te time potvrdio navod što je izazvala žustru raspravu među obožavateljima na Instagramu, a mnogi su njegov potez protumačili i kao potvrdu romanse bivše mu zaručnice i Coopera. 

Podsjećamo, Lady Gaga i 37-godišnji Taylor upoznali su se 2011. kada se on pojavio u video spotu za njezinu pjesmu "You and I". Prohodali su iste godine, a nakon četiri godine veze, par se zaručio na Valentinovo. Nakon prekida sredinom 2016. godine, Gaga je u jednom intervjuu progovorila o vezi s bivšim zaručnikom. 'Moj prag za sranja više ne postoji kada je riječ o muškarcima. Kada ste u vezi, morate zajedno rasti. Ljubavni život mi se urušio. Kada sam prodala deset milijuna albuma, izgubila sam Matta. Kada sam prodala 30 milijuna, izgubila sam Lüca. Snimila sam film ‘Zvijezda je rođena’ i izgubila sam Taylora. Ovo je treći put da mi je srce tako slomljeno', iskreno je priznala pjevačica.