Nakon što je 2008. godine doživjela potpuni slom i izgubila starateljstvo nad sinovima, popularna pjevačica Britney Spears godinama se od svega oporavljala. Sada kada su njezini nastup u Las Vegasu potpuno rasprodani, ponovno se javio bivši suprug Kevin Federline i pokušao od pjevačice izvući još koju tisuću dolara, a sve s obrazloženjem kako nema dovoljno za uzdržavanje sinova Seana i Jaydena. 

Kevin je, kako prenose strani mediji, kontaktirao oca pjevačice tražeći još 20 tisuća dolara povrh 20 tisuća koje svaki mjesec prima. Otac pjevačice tražio je konkretne razloge, ali upitao i gdje je sav novac koji već godinama prima. Kevin je izbjegavao konkretan odgovor vadeći se na to kako sinovima želi pružiti jednako kvalitetan život kao i Britney, ali to zbog pomanjkanja financija ne može. Kevin je nakon razvoda od Britney zaradio pravo bogatstvo, čak 1,3 milijuna dolara, upravo zato i odvjetnici pjevačice traže od njega konkretne razloge zbog kojih bi pjevačica trebala davati još više novca. 

Upućeni tvrde kako je to tek očajnički pokušaj dolaska do lake zarade. Kevin je zaključio kako Britney zahvaljujući koncertima u Vegasu sada puno više zarađuje. Hoće li uspjeti u svojoj nakani ostaje na sudu, jer će otac pjevačice pokrenuti pravni postupak kako bi se doznalo gdje je nestao sav novac koji Britney uredno isplaćuje za uzdržavanje svojih sinova.