Srpski pjevač Darko Lazić nikako da stane na zelenu granu. Zapravo, moglo bi se reći da mu je sve krenulo nizbrdo otkako je prošle godine jedva izvukao živu glavu slupavši se automobilom pod utjecajem alkohola. Otad zbog oporavka nije održavao koncerte, zbog čega je navodno došao u dugove radi kojih mu kamatari, od kojih je posuđivao novac, prijete smrću. Na to sve sad ga, piše Espreso.rs, čekaju i dvije operacije, od kojih je jedna hitna. 

NIJE PAZIO Darko Lazić hitno mora na operaciju
Instagram 

Naime, taj portal navodi kako se 27-godišnji folk pjevač, kojem zaručnica Marina Gagić vrlo skoro treba roditi sina, nakon nesreće ponašao neodgovorno prema svom zdravlju i stvorio si dodatne nevolje. Najgora je ta što će mu morati odstraniti jedan bubreg. 'Poslije nesreće jedan od dva bubrega ostao je disfunkcionalan, ali ga liječnici tada nisu dirali misleći da mu neće smetati i da neće biti komplikacija', rekao je izvor blizak Darku za spomenuti portal, dodajući kako taj bubreg sad izaziva dodatne probleme u Darkovom organizmu, zbog čega ga moraju hitno odstraniti. Uzevši u obzir da se, prema srpskim medijima, pjevač nakon nesreće nije odrekao alkohola, pogotovo rakije koju obožava, ne čudi da mu se stanje s bubregom pogoršalo. Međutim, muči ga još jedan problem.

NIJE PAZIO Darko Lazić hitno mora na operaciju
Instagram 

Darko, naime, svaka dva-tri dana mora ići na punktiranje jer mu se u predjelu povrijeđenog kuka koji nije operirao stvara vrećica u kojoj se talože krv i limfa, i koju sad moraju hitno operacijom odstraniti. Osim toga, još uvijek se ne može osloniti na jedno stopalo i uopće ga ne osjeća zato što se, navodi portal,  ponašao neodgovorno. Posljednjih mjeseci nije išao na obavezne terapije i fizikalne vježbe, a da jest, stopalo bi mu već bilo zaliječeno.