Story radio
Početna Celebrity 2842 prikaza 14. lipnja 2018.

Nika Fleiss provokativnom fotkom pokazala novu tetovažu

Bivša skijašica ponovno je rasplamsala maštu svojih obožavatelja

Nakon što se prije nekoliko godina oprostila od profesionalne skijaške karijere, Nika Fleiss završila je novinarstvo na privatnom fakultetu i krenula u nove pobjede. Jedna od naših najuspješnijih skijašica iako se prestala profesionalno baviti sportom nije zanemarila svoje tijelo, pa i dalje održava besprijekornu liniju kojom se nedavno pohvalila na društvenim mrežama.

Iako se još 2011. godine razgolitila za Playboy, Nika i dalje svojim provokativnim fotografijama golica maštu svojih obožavatelja, a isto je učinila i svojom posljednjom objavom na društvenim mrežama. Na Instagramu je, naime, objavila fotografiju koja pokazuje njezine grudi, točnije samo lijevu stranu prsa.

Budući da se fotografirala bez grudnjaka, ne moguće je ne primijetiti tetovažu grančice koja se nalazi na strateškoj poziciji. Dodatno je 'zapaprila' cijeli dojam i kratkim opisom fotografije, napisavši: 'Igra skrivača'. Ovom je fotografijom doslovno 'zapalila' Instagram, a njezini su je oduševljeni obožavatelji obasipali brojnim komplimentima, kako zbog umjetničkog dojma, tako i zbog izbora tetovaže.

 

Komentari