U zadnje vrijeme BB je primijetio drugačije ponašanje između mlađih i onih starijih stanara u kući. U ispovjedaonici je stoga okupio Marijana, Lidiju, Antu i Petra kako bi čuo i njihovo mišljenje.

"Kako se mlađi stanari odnose prema vama?", upitao je Big Brother. "Nisu realni, ne poštuju starije. Kad smo bili zamrznuti, Lucijano i cijela ta ekipa sjeli su za stol, a Ante je morao sjediti za šankom. Jedna pristojnost bi trebala biti, jedno poštovanje prema starijima. Barem da je pitao može li sjesti za stol", opisao je Marijan situaciju u kući.

"Mislim da su me prihvatili jer sam malo veseo i eto!", rekao je Ante koji provodi svoj prvi tjedan u showu. Petar, koji u vanjskom svijetu radi s mladima, požalio se na ponašanje nekih od stanara. "Ovakvih tipova karaktera nisam ni toliko susretao. Radim s puno ljudi, s mladim ljudima. A sada prvenstveno govorim o Lucijanu, Karli i Marinu", priznao je.

Dubravka je nadodala da se odlično slaže s njih troje te da imaju puno bolji odnos nego ona i Lucija. Duda je. još dok je bila u tajnoj kući, vjerovala da će se najbolje povezati sa Splićankom, no dogodilo se upravo suprotno.