Pojedini domaći mediji pokrenuli su priču da Lejla Filipović planira otvaranje novog butika, no simpatična zvijezda opovrgnula je tu glasinu. 'To je kriva informacija. Ne znam otkuda nekim portalima ta vijest, valjda su krivo interpretirali moje riječi u jednom intervjuu koji sam dala za bosanskohercegovački magazin i to iskombinirali s nekim stvarima kojima sam ispričala davno prije nakon zatvaranja butika', ispričala je za Story.hr Lejla te dodala: 'Nema nikakvih novosti, to nije istina, nažalost.'

#kadmuzicfotka @tarik.filipovic_official 🖤🖤🖤

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

Podsjetimo, Lejla je 2014. godine otvorila svoj butik 'LD', no posao nije dugo zaživio.  Tada je naglasila je kako je taj pothvat bio njezina najveća želja već desetak godina, no ranije nije imala povoljne prilike i uvjete za upuštanje u takve projekte. Kako je lani vrata tog istog butika zatvorila, nije mogla prešutjeti kritike na insinuacije da je riječ o propalom poslu te je otkrila koji je bio pravi razlog ove važne odluke.
'Dobila sam jednu jako zanimljivu poslovnu ponudu, a i u planu je manji poslovni prostor. Detalje još ne bih otkrivala dok se ne realizira. To je jedan od razloga zašto sam zatvorila LD store. Drugi razlog su financije jer ispada da radiš samo kako bi podmirio troškove, klasično za Hrvatsku. No nisam propala i nisam odustala, to su čiste insinuacije', objasnila je supruga  Tarika Filipovića tada za Story, što su neki portali sada pogrešno iskoristili i prenijeli.
Autor: A.S. Foto: Robert Gašpert, Instagram