Andrej Kramarić, 27-godišnji hrvatski nogometni reprezentativac, posljednjih je dana sa svojim obožavateljima podijelio sretne i zaljubljene trenutke koje provodi u Turskoj, sa svojom djevojkom, studenticom veterine, 23-godišnjom Miom Ćurković. Iako je uzeo pauzu od nogometnih obaveza u klubu Hoffenheim, proslavljeni sportaš na Instagramu se pohvalio da se nikada ne odvaja od lopte. 

U jednom trenutku, zaljubljeni par zaigrao je nogomet na plaži. Mia je napucavala loptu, čime je svakim novim udarcem sve više i više oduševila Andreja. Pucao je od ponosa, uvidjevši nogometni talent koji njegova djevojka posjeduje. 'Ispucava kao Schmeichel', prokomentirao je zadovoljno.

Iako su, početkom godine mediji nagađali da se par zaručio, Andrej je za Story.hr to demantirao te priznao kako, on i studentica Mia, i dalje uživaju u vezi koju su počeli 2017. godine u Zagrebu, gdje su se i upoznali. Unatoč tome što ne voli govoriti o njihovoj vezi, fotografijama pokazuje da je u sretnoj vezi i da s Miom uživa u svakom slobodnom trenutku.