Iako su se tek pomirili, izgleda da im opet ne cvjetaju ruže u vezi. Justin Bieber je, naime, objavio fotografiju na svojem Instagram profilu kojom je zabrinuo milijune svojih obožavatelja. Na fotografiji pjevač pozira grleći palmu sa zagonetnim smiješkom na licu i pogledom u daljinu. Fotografija sama po sebi ne bi bila razlog za brigu da Justin uz nju nije napisao: 'Sada znam što je ljubav'. U roku od nekoliko minuta nakon objave, Justinov su profil preplavili komentari unezvjerenih fanova koji su naslutili kako se par ponovno razišao. Dok je dio obožavatelja izražavao svoju žalost zbog sumnje u novi prekid, neki su ga podsjećali na činjenicu da je Selena divna djevojka koju mora dobro čuvati.

Razlog za sumnju u prekid je, osim ove fotografije, potaknulo i Justinovo druženje s bivšom djevojkom tijekom proslave Dana zahvalnosti. Selena je tada bila sa svojom obitelji u Texasu, pa nije jasno je li bila svjesna s kime njezin dragi provodi vrijeme dok je odsutna. U zadnje se vrijeme mnogo govori o Seleninom problemu s majkom otkad se pomirila s Justinom, a zbog toga neko vrijeme čak nisu ni razgovarale.
NIKAKO NA ZELENU GRANU Je li ovo dokaz da Justin i Selena više nisu zajedno?
Story 
Prekidi i ponovna mirenja ovom planetarno popularnom pjevačkom paru nikada nisu bili strani. Selena je, prije najnovijeg pomirenja, s Justinom bila u šestogodišnjoj vezi koju su obilježili brojni skandali, čak i prevare. Svojevremeno se pisalo i o zarukama, ali onda je jedna obožavateljica počela tvrditi kako je s Justinom ostala u drugom stanju. To je, navodno, bio glavni razlog za konačni prekid. Nakon toga uslijedilo je razdoblje međusobnih optužbi i prozivanja. Njihovi obožavatelji vrlo emotivno proživljavaju sve novosti vezane za njihovu ljubav, a mladi par o svemu za sada mudro šuti. Autor: T.O. Fotografije: Instagram, arhiva Story.hr