Rukometaš Blaženko Lacković i njegova supruga, uspješna poduzetnica Nikolina Lacković, trenutno žive u Hamburgu s devetogodišnjim sinom Lukom i petogodišnjom kćerkicom Ikom Marie, a često posjete i Hrvatsku gdje uvijek privuku sve poglede dok uživaju šećući domaćim teritorijem. Tako su i ovo ljeto odlučili provesti u Lijepoj Našoj, a Nikolina je samo za Story.hr ispričala kako izgleda njihovo ljetovanje i kako provode dane s djecom, a dotakla se i mode te nam otkrila tajnu svog besprijekornog stila.

'Trenutno s djecom odmaramo na Pagu. Lac je otišao na pripreme u Njemačku, ali se prekosutra vraća i onda opet nazad i tako je na relaciji gore-dolje. Ja sam isto na relaciji Hamburg-Pag, ali onoj telefonskoj jer se brinem o Muzeju Iluzija, kojeg vodim', započela je Nikolina koja je spomenuti muzej u Hamburgu otvorila u listopadu prošle godine.

Osim Paga, obitelj Lacković je posjetila još neke obalne gradove, a supružnici su uspjeli nekoliko dana uživati i sami bez djece. 'U Dubrovniku smo bilo par dana i jako nam je bilo lijepo. Otišli smo sami, bez djece, malo ukrasti vremena za nas', rekla nam je Nikolina, koja je s Blaženkom već dvanaest godina u sretnom braku, i dodala kako su odlučili uživati u svim ljepotama Hrvatske.

'Bili smo i s djecom par dana u Splitu, pa u Zadru i sad smo nazad u našoj bazi na Pagu. U Hrvatskoj ćemo ostati do početka škole u Hamburgu', kaže Nikolina i otkriva kako izgleda njihov tipičan dan na moru. 'Dane s djecom provodimo kao i sve obitelji. Kupajući se, jedući sladoled, šetajući i jednostavno uživajući u ljepotama i našem moru s obiteljima. Uživamo u onome što gore u Hamburgu nemamo', rekla je lijepa brineta te nam otkrila kakve modne kombinacije bira na odmoru.

'Na moru je sve opušteno, pa je tako i s modom i modnim kombinacijama. Naravno da se volim i na moru lijepo odjenuti, ali dnevne kombinacije su većinom opuštene. Kratke ili duge lepršave haljine, kratke hlače, ali u biti veći dio dana samo badić. Moda je ono što volim i čime se uz muzej i bavim, tako da ne mogu reći da na godišnjem zaboravim na nju', ispričala nam je 34-godišnjakinja.

'Kada je riječ o odabiru odjeće uvijek dajem prednost onom što mi se u tom trenutku sviđa. Ne gledam dizajnere, ali uvijek mi je drago kupiti nešto od naših talentiranih dizajnera', zaključila je magistra ekonomije koja slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica.