Supruga rukometaša Blaženka Lackovića, Nikolina Lacković, nebrojeno je puta dokazala da ima smisla za modu, a ni ovoga puta nije razočarala. Zanosna brineta pohvalila se poslovnim uspjehom, a riječ je o otvorenju Muzeja iluzija u Hamburgu. 'Ponosna, zadovoljna i sretna! Uspjeli smo, Muzej iluzija Hamburg je gotov! Hvala vam svima na potpori! Hvala i mom najboljem timu!' napisala je na Instagramu Nikolina u opisu fotografije na kojoj stoji pred vratima muzeja čija je ovlaštena direktorica.
Uz silne čestitke, brojni su istaknuli njezin ukus i uputili joj komplimente na račun modne kombinacije. Nikolina se za ovu važnu prigodu odlučila za klasičan i nepogiješiv spoj tamnih komada pa je tako sparila tamnoplavi sako s pozlaćenim gumbima na rukavima ispod koje je odjenula bijelu majicu i crne hlače trapez kroja s isparanim rubom. Kombinaciju je upotpunila crnim balerinkama, a kosu ležerno raspustila i na lice nabacila osmijeh koji dokazuje koliko je sretna zbog ovog uspješnog poslovnog pothvata.
Nikolina i Blaženko trenutno žive u Hamburgu s malenkom kćerkom Ikom Mariom, a često posjete i hrvatsku metropolu gdje uvijek privuku sve poglede dok uživaju šečući domaćom špicom. Par je poznat kao jedan od najskladnijih na hrvatskoj estradi, a taj status, osim uživo, potvrđuju i čestim romantičnim objavama na društvenim mrežama.