Televizijska voditeljica Nikolina Ristović, za Blic TV otkrila je da u dugogodišnjem braku sa suprugom Vidojem Ristovićem ponekad nedostaje romantike. 'Teško je biti romantičan kada si s nekim jako dugo', komentirala je 43-godišnjakinja. Smatra da se žar s početka veze jednostavno ne može održati sve ove godine. 'To ne bi bilo normalno', rekla je Nikolina. Međusobno razumijevanje i podrška za nju su ključne vrijednosti uspješnog braka. 

'Suprug će mi zamjeriti što nisam rekla: 'Da, da, kako ne, romantično je svaki dan', našalila se voditeljica i nadodala kako ni ne očekuje romantiku nakon toliko godina zajedničkog života. Podsjetimo, par je svoje 'Da' rekao još 2013. godine u Monte Carlu. 

Voditeljica je i majka dviju kćerkica. Starija kćer, 21-godišnja Hana koju ima iz prvog braka, već je odrasla i studira u inozemstvu. Slobodno vrijeme Nikolina najčešće provodi uz četverogodišnju Unu Sofiju koju je dobila sa svojim sadašnjim suprugom, Vidojem Ristovićem. Svoju djevojčicu opisuje kao bistru i pametnu, ali i poprilično zahtjevnu. 'Dosta je zahtjevna, zadaje nam dosta fizičke aktivnosti, zbog čega smo i dalje neispavani, ali sretni' otkrila je lijepa Nikolina.