Voditeljica Nikolina Ristović velika je ljubiteljica putovanja te često bira nove destinacije u kojima voli uživati i istraživati ih. U kratkom razgovoru otkrila nam je kako za blagdane ipak planira uzeti odmor od putovanja i posvetiti se obitelji, ali da ju u novoj godini očekuje novi početak. 

Većina ljudi već je isplanirala blagdane i novogodišnju noć, no ne i Nikolina: 'Blagdane ćemo provesti u Beogradu, a za Novu godinu nemamo posebne planove osim da smo svi na okupu', rekla nam je i dodala kako će uzeti mali predah od putovanja, no da se veseli odlasku u toplije krajeve u siječnju. 

'Najvjerojatnije ćemo na Sejšele, točnije to je moja želja pa naginjemo prema tom odredištu', rekla je i objasnila kako ju u idućoj godini nema puno želja, već da su svi zdravi. Na pitanje je li pobornica donošenja novogodišnjih odluka odgovara: 'Prestala sam vjerovati, točnije ne vjerujem u ultimatume, već smatram da u svemu treba biti umjeren, čak i u donošenju odluka', rekla je i dodala kako ju ipak u 2019. godini očekuju mogući novi počeci: 'Priznat ću vam da je u planu selidba. Još ne bih otkrivala detalje, jer se sve treba posložiti, ali to će vjerojatno biti jedna od većih promjena koje očekuju moju obitelj i mene u skorije vrijeme'. 

Za kraj, rekla nam je kako je kod nje doma blagdansko raspoloženje već počelo te da je maksimalno praktična kada je u pitanju uređenje interijera: 'Mi samo spremimo u garažu i ponovno izvadimo okićeni bor, tako da si nastojim maksimalno olakšati blagdanski pritisak', rekla je i zaključila kako se malena Una Sofija posebno veseli poklonima i čarobnoj božićnoj atmosferi.